AUTOMATSKA KLIZNA VRATA U STAKLENOJ STIJENI
- BESAMOVA mikroprocesorski upravljana automatika predstavlja srž svih tipova kliznih vrata: jednokrilnih i dvokrilnih, ravnih i polukružnih, izrađenih od bilo kojega predviđenog materijala (aluminija, nerđajućeg čelika, itd.). Svojim skladnim izgledom i minimalnim ugradbenim mjerama savršeno se uklapaju u svaku postojeću arhitekturu.
Mikroprocesor je u svakom trenutku spreman dati pravu naredbu automatici što korisniku vrata daje maksimalnu sigurnost. Ako se u vratima nađe čovjek ili predmet, vrata se odmah ponovo otvaraju. Zatim se polako zatvaraju i pritom kontroliraju da li prepreka još postoji.
Prema zahtjevu projektanta vrata mogu biti izvedena sa uskim i širokim aluminijskim profilima, što podrazumjeva ugradnju sigurnosnog lameliranog ili kaljenog stakla, kao i izo stakla. Isto tako konstrukcija vrata može biti izvedena sa "panik" okovom, što podrazumjeva da se klizna krila i bočni fiksni djelovi vrata u slučaju nužde mogu otvoriti u smjeru izlaza.
AUTOMATSKA VIŠESTRUKA I POLUKRUŽNA KLIZNA VRATA
- Višestruka se klizna vrata primjenjuju tamo gdje ima malo mjesta sa strane. I kod ovih je vrata posvećena puna pažnja sigurnosti u radu.
 
- Mikroprocesorski upravljana automatika omogućuje visoku preciznost rada vrata. BESAM nudi pouzdanu opremu za ručno i atomatsko otvaranje, odnosno zatvaranje vrata.
AUTOMATSKA SIGURNOSNA VRTEĆA VRATA
- Budući da vrteća vrata ne dozvoljavaju direktan prolaz, pogodna su za nadziranje prolaza. BESAMOVA sigurnosna vrteća vrata u četverokrilnoj izvedbi omogućuju nadziranje prolaza u jednom ili oba smjera. Vrteća vrata mogu u sustavu kontrole pristupa obavljati niz funkcija, prema različitim dnevnim i noćnim programima.
AUTOMATSKA VRTEĆA VRATA
- Vrteća vrata su danas standardno rješenje i za sprečavanje propuha. BESAMOV "know-how" na području automatike vrata omogućuje da dvokrilna vrteća vrata, uz ostale prednosti, imaju i funkciju vjetrobrana. Dvokrilna vrteća vrata pružaju vrlo širok prolaz i maksimalnu preglednost. Za razliku od drugih sistema, u BESAMOVOJ izvedbi nema nosivog srednjeg stupa, tako da se kroz ova vrata može kretati gotovo ravno. Vrteći segment vrata obješen je na krajevima. Široka paleta proizvoda obuhvaća različite modele s dva, tri ili četiri krila, s automatskim ili ručnim upravljanjem.
 
 
         
           
 
Lumakk d.o.o.
47000 Karlovac
A.Vraniczanya 5
tel. 047/611 061
fax. 047/601-092
GSM 098/247 107
 
© 2008- TRBOartstudio